6941602288 6934857001 Εθνομαρτύρων 137, Άγιος Δημήτριος, Αθήνα matakiasg@mptrust.gr

MP technical solutions and support
Τεχνική κατασκευαστική εταιρεία Άγιος Δημήτριος

_____

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 

Η MP technical solutions and support, ιδρύθηκε από τον Γιώργο Ματάκια, μηχανολόγο μηχανικό και τον Παναγιώτη Παπακώστα, εργολάβο κατασκευών κτιριακών εγκαταστάσεων.

Πέρα από το μόνιμο τεχνικό προσωπικό της , υποστηρίζεται από καταξιωμένους εξωτερικούς συνεργάτες στον χώρο των κατασκευών και μηχανικούς, όπως πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες μηχανικούς, διακοσμητές και τοπογράφους.
Τα 20 έτη εμπειρίας στον χώρο των κτιριακών κατασκευών (πολυκατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα, εξοχικές κατοικίες , εστιατόρια, βιομηχανικά κτίρια , βενζινάδικα, γραφεία) και η συνεργασία με πολυεθνικές εταιρείες σε όλο το φάσμα των έργων , αποτελούν την εγγύηση για το υψηλό επίπεδο αποτελέσματος και διαχείρισης των έργων μας.

Στην MP παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην τεχνολογία υλικών, ενημερωνόμαστε και εκπαιδευόμαστε με σεμινάρια σε νέα υλικά και τεχνολογίες από τις καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο των κτιριακών εγκαταστάσεων (PENETRON , VITEX , SIKA)

Η ασφάλεια στον χώρο εργασίας και η ποιότητα των εργασιών μας είναι αδιαπραγμάτευτα.

Τόσο το προσωπικό μας , όσο και εμείς λαμβάνουμε μέρος σε σεμινάρια για την ασφάλεια και την υγιεινή στους χώρους εργασίας.

Είμαστε μέλη της Π.Σ.Ε.Μ. (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εταιρειών Μόνωσης) και υποστηρικτές του ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ (Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών).
 

Σκοπός μας είναι
να παράγουμε ποιοτικές, λεπτομερείς και ολοκληρωμένες τεχνικές λύσεις και υποστήριξη στους πελάτες μας, με στόχο να μας επιλέξουν ξανά στο μέλλον για τις εργασίες τους και να χτίσουμε με αυτούς μία αξιόπιστη σχέση εμπιστοσύνης για τα επόμενα χρόνια.

 

Εξυπηρετούμε σε όλη την Ελλάδα.